Χημικά Peeling

Χημικά Peeling

To χημικό peeling είναι η εφαρμογή ενός ή περισσοτέρων χημικών απολεπιστικών παραγόντων στο δέρμα, με σκοπό την αισθητική βελτίωσή του ή τη θεραπεία δερματικών παθήσεων.

Διαδικασία

Η διαδικασία είναι ανώδυνη και ο χρόνος που απαιτείται είναι 15′. Ανάλογα με την κατάσταση του δέρματος εφαρμόζεται το κατάλληλο είδος χημικού peeling.

Αντιγήρανση και χημικό peeling

AHA (γλυκολικό οξύ): από την πρώτη μέρα του χημικού peeling με ΑΗΑ παρατηρείται λάμψη χωρίς καθόλου απολέπιση. Τις επόμενες μέρες συνεπώς, είναι δυνατή η επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες. TCA (τριχλωρικό οξύ): χημικός παράγοντας, που χρησιμοποιείται κυρίως για βαθύτερα χημικά peelings σε ασθενείς με μελαχρωματικές βλάβες στο πρόσωπο, σημάδια φωτογήρανσης και ρυτίδες. Σε τέτοιου είδους θεραπείες παρουσιάζεται απολέπιση σε βαθμό ανάλογο με το βάθος του peeling.

Συνιστάται

Για τη βελτίωση της υφής και της όψης της επιδερμίδας, που γίνεται πιο νεανική και δροσερή, καθώς απομακρύνονται ρυτίδες, πανάδες, ακμή, ευρυαγγείες, μέλασμα και περιπτώσεις σμηγματόρροια.

Προφύλαξη

Είναι απαραίτητη η χρήση αντηλιακού και η αποφυγή της έκθεσης στον ήλιο.

Μην διστάσετε να έρθετε σε επαφή μας για να ζητήσετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις θεραπείες και τις υπηρεσίες που προσφέρουμε. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό για να λύσουμε κάθε απορία σας.

    

Ακολουθήστε μας online!

Ακολουθήστε μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Εγγραφείτε στη λίστα VIP

Σαράκης Πέτρος - Πλαστικός Χειρούργος

Email:
Τηλέφωνο: +30 210 7799210
Fax: +30 210 7799217