Υδροξυαπατίτης

Υδροξυαπατίτης

Ο υδροξυαπατίτης είναι το κύριο συστατικό του σμάλτου των δοντιών και χρησιμοποιείται ως υλικό μοσχευμάτων στην οδοντιατρική και την ορθοπαιδική χειρουργική. Δεν προκαλεί αλλεργικές ή τοξικές.

Η δράση του υδροξυαπατίτη

Γεμίζοντας τις ρυτίδες και τα χαλαρωμένα σημεία και συνεχίζει την δράση του σε βάθος χρόνου. Κατά την έγχυση του ο υδροξυαπατίτης εμπλέκεται με τις ίνες κολλαγόνου των ιστών δημιουργώντας έναν μεγαλύτερο πλέγμα πάνω στο οποίο ο οργανισμός αναπτύσσει το νέο κολλαγόνο. Δηλαδή, απλά, τα μικροσφαιρίδια του υδροξυαπατίτη ενεργοποιούν την παραγωγή κολλαγόνου του δέρματος γύρω από την περιοχή της εφαρμογής του.

Ο υδροξυαπατίτης χρησιμοποιείται για την το γέμισμα του γερασμένου δέρματος του προσώπου και των χεριών, την διόρθωση του περιγράμματος της μύτης, της γνάθου, την ανόρθωση των ζυγωματικών, αλλά και την αντιμετώπιση της ατροφίας του προσώπου.

Η εφαρμογή του Υδροξυαπατίτη

Η εφαρμογή του υδροξυαπατίτη γίνεται χαρίζει άμεσο και ορατό αποτέλεσμα από την πρώτη στιγμή είναι άμεσα ορατά και έχει μεγαλύτερη διάρκεια από ένα χρόνο.

Παρενέργειες δεν υπάρχουν από το υλικό, μόνο παροδικό τοπικό οίδημα το οποίο διαρκεί ελάχιστα. Η εφαρμογή του υλικού γίνεται σε συνδυασμό με τοπικό αναισθητικό.

Μην διστάσετε να έρθετε σε επαφή μας για να ζητήσετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις θεραπείες και τις υπηρεσίες που προσφέρουμε. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό για να λύσουμε κάθε απορία σας.

    

Ακολουθήστε μας online!

Ακολουθήστε μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Εγγραφείτε στη λίστα VIP

Σαράκης Πέτρος - Πλαστικός Χειρούργος

Email:
Τηλέφωνο: +30 210 7799210
Fax: +30 210 7799217