Λεύκανση

Λεύκανση

Η μαυρισμένη επιδερμίδα είναι ένα πλέον πρότυπο ομορφιάς όχι όμως η φωτογήρανση. Μετά το τέλος του καλοκαιριού, το σώμα καλύπτεται και οι γυναίκες επικεντρώνονται στην περιποίηση του προσώπου τους. Η φωτογήρανση είναι μία από τις κυριότερες αιτίες αφυδάτωσης της επιδερμίδας.

Η λεύκανση προσώπου επιτυγχάνεται με διάφορες θεραπείες ανάλογα το δέρμα, την ηλικία και τις ανάγκες της επιδερμίδας. Συνήθως γίνεται μετά το φθινόπωρο και είναι οι παρακάτω:

Οξέα φρούτων

Για τις περιπτώσεις των πανάδων. Απαιτούνται συνήθως αρκετές συνεδρίες.

Βιταμίνη C

Ενισχύει το δέρμα απέναντι στον ήλιο και διατηρεί σε υψηλά επίπεδα την ενυδάτωση του προσώπου. Προτείνεται ακόμα και το καλοκαίρι σε κάποιες περιπτώσεις. Ιδανική για νεαρές ηλικίες.

Δερμοαπόξεση

Είναι διαδικασία απολέπισης με μικρούς κρύσταλλους οι οποίοι απομακρύνουν σταδιακά τις επιφανειακές στιβάδες και το δέρμα γίνεται και πάλι λείο και φωτεινό.

Κρέμες και υλικά με αποχρωματική δράση

Επιτυχής θεραπεία για επιδερμίδα με δυσχρωμίες, κηλίδες ή πανάδες. Η οποία επαναφέρει τη φωτεινότητα και λευκαίνει την επιδερμίδα. Ρυθμίζει τη σύνθεση της μελανίνης.

Χημικό peeling

Κανονικά χημικά peelings: Ιδανικά για την θεραπεία των λεπτών ρυτίδων, των και προβλημάτων μελάγχρωσης. Προτίνεται σε ασθενείς με πιο σκουρόχρωμο δέρμα. Βαθιά χημικά peelings: Τα πιο ισχυρά πίλινγκ του προσώπου. Χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία των κηλίδων που προκαλούνται από τη γήρανση ή την έκθεση στον ήλιο, ουλές ακμής. Τα αποτελέσματα είναι μεγαλύτερης διάρκειας αλλά σαν διαδικασία διαρκεί περισσότερο από ότι τα άλλα πίλινγκ (μία έως δύο ώρες) και οι μέρες επούλωσης διαρκούν περισσότερο.

Προσοχή στα εξής:
Μετά τη θεραπεία οι ασθενείς πρέπει να φορούν αντηλιακό µε υψηλό δείκτη προστασίας και να µην εκτίθενται στο ήλιο.

Μην διστάσετε να έρθετε σε επαφή μας για να ζητήσετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις θεραπείες και τις υπηρεσίες που προσφέρουμε. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό για να λύσουμε κάθε απορία σας.

    

Ακολουθήστε μας online!

Ακολουθήστε μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Εγγραφείτε στη λίστα VIP

Σαράκης Πέτρος - Πλαστικός Χειρούργος

Email:
Τηλέφωνο: +30 210 7799210
Fax: +30 210 7799217