Υαλουρονικό οξύ

Υαλουρονικό οξύ

Αντιμετώπιση των Ρυτίδων χωρίς Χειρουργική Επέμβαση

Εκτός από το δημοφιλές Βotox, υπάρχουν και άλλα ενέσιμα υλικά στη διάθεση της αισθητικής ιατρικής, τα οποία χρησιμοποιούνται για τη μείωση των ρυτίδων.

Restylane

Το μαλακό αυτό gel υαλουρονικού οξέoς εγχέεται μέσω μίας πολύ λεπτής βελόνας κάτω από το δέρμα, επαναφέροντας τον φυσικό του όγκο, απαλύνοντας ρυτίδες και πτυχές. Τα αποτελέσματα είναι αμέσως ορατά και διαρκούν έως 9 μήνες.

Teosyal

Πρόκειται και πάλι για υαλουρονικό οξύ, μία φυσική ουσία που υπάρχει στο ανθρώπινο σώμα, απόλυτα ασφαλής, που δρα ως φυσικό συμπλήρωμα, αποκαθιστώντας τις ρυτίδες και πτυχές του προσώπου. Ο χρόνος της ενέσιμης θεραπείας είναι ελάχιστος και τα αποτελέσματα άμεσα και διαρκή.

Radiesse

Το Radiesse είναι ενέσιμο gel υδροξυαπατίτη, το οποίο αποκαθιστά τον όγκο και την πληρότητα του δέρματος, γεμίζοντας τις μέτριες και βαθιές ρυτίδες γύρω από το στόμα και τις παρειές. Τα αποτελέσματα διαρκούν περίπου 12-15 μήνες.

Μην διστάσετε να έρθετε σε επαφή μας για να ζητήσετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις θεραπείες και τις υπηρεσίες που προσφέρουμε. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό για να λύσουμε κάθε απορία σας.

    

Ακολουθήστε μας online!

Ακολουθήστε μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Εγγραφείτε στη λίστα VIP

Σαράκης Πέτρος - Πλαστικός Χειρούργος

Email:
Τηλέφωνο: +30 210 7799210
Fax: +30 210 7799217