Σύσφιγξη

Σύσφιγξη

Η μεσοθεραπεία σύσφιξης γίνεται σε όλο το σώμα όπως: γλουτούς, κοιλία, μηρούς, έσω βραχιόνες, ντεκολτέ και γόνατα. Λόγω της ηλικίας μειώνεται το κολλαγόνο από έλλειψη ενυδάτωσης των ιστών και μειωμένης σωματικής άσκησης.

Στην θεραπεία, χρησιμοποιείται τοπικά αναισθητική κρέμα εφόσον χρειαστεί στην περιοχή που θα δουλέψουμε.

Στόχος της μεσοθεραπείας είναι να ενυδατώσει την επιδερμίδα με συγκεκριμένες ουσίες όπου μια απλή τοπική κρέμα δεν έχει.

Η μεσοθεραπεία σύσφιξης είναι πολύ απλή, εύκολη και γρήγορη εφαρμογή (διαρκεί περίπου 20-30 λεπτά) και βελτιώνει την όψη της επιδερμίδας. Είναι σχεδόν ανώδυνη και χωρίς ιδιαίτερες παρενέργειες. Μετά την θεραπεία μπορεί να παρατηρηθεί ήπιος ερεθισμός της περιοχής, όπως επίσης και μικρά οιδήματα ή πομφοί που υποχωρούν άμεσα και είναι απολύτως φυσιολογικά. Έτσι μετά το τέλος της συνεδρίας μπορεί κανείς να επιστρέψει αμέσως στις καθημερινές του δραστηριότητες.

Συνιστώνται τουλάχιστον 6-8 συνεδρίες (ανάλογα και με το πρόβλημα) ανά 10 ημέρες για να ολοκληρωθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Η μεσοθεραπεία σύσφιξης έχει και προληπτικό ρόλο, εφαρμόζεται τόσο σε άνδρες όσο και σε γυναίκες.

Μεσοθεραπεία σύσφιξης μπορεί να γίνει και στο πρόσωπο. Είναι κατάλληλη για την περιοχή του οβάλ του προσώπου, των παρειών, του λαιμού και του ντεκολτέ.

Μην διστάσετε να έρθετε σε επαφή μας για να ζητήσετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις θεραπείες και τις υπηρεσίες που προσφέρουμε. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό για να λύσουμε κάθε απορία σας.

    

Ακολουθήστε μας online!

Ακολουθήστε μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Εγγραφείτε στη λίστα VIP

Σαράκης Πέτρος - Πλαστικός Χειρούργος

Email:
Τηλέφωνο: +30 210 7799210
Fax: +30 210 7799217