Ανόρθωση Στήθους

Ανόρθωση Στήθους

Η ηλικία, η εγκυμοσύνη, η μεγάλη απώλεια βάρους, η αύξηση βάρους ή απλώς η βαρύτητα, είναι κάποιοι από τους παράγοντες που μπορούν να συντελέσουν σε αυτό που κοινώς αποκαλούμε «πεσμένο» στήθος.

Η ανόρθωση του στήθους μπορεί να αναδιαμορφώσει ή να σηκώσει τα ‘’πεσμένα’’ στήθη. Η επέμβαση αυτή που λέγεται μαστοπηξία μπορεί να γίνει με ή χωρίς τη χρήση ενθεμάτων σιλικόνης.

Ποιά είναι η διαδικασία;

Ανάλογα με το βαθμό της πτώσης, γίνεται μία τομή γύρω από την άλω (η σκουρόχρωμη περιοχή γύρω από τη θηλή), η οποία μπορεί να επεκταθεί κάθετα προς τη βάση του μαστού. Σε περίπτωση που απαιτείται, τοποθετούνται ενθέματα σιλικόνης, ώστε το αποτέλεσμα να έχει μεγαλύτερη διάρκεια και το στήθος να αποκτήσει πιο νεανική εμφάνιση.

Τι να περιμένω μετά την επέμβαση;

Το στήθος πιθανόν να πρηστεί, ενώ η αίσθηση του πόνου ρυθμίζεται πλήρως με τα κατάλληλα παυσίπονα, τα οποία χορηγούνται για λίγες μέρες. Εκτός από την επίδεση με γάζες, χρησιμοποιείται και ειδικός ανατομικός στηθόδεσμος. Μετά από τις δύο πρώτες ημέρες, απαιτείται η χρήση του ειδικού στηθόδεσμου υποστήριξης για περίπου ένα μήνα.
Τα ράμματα αφαιρούνται μετά από μία εβδομάδα.

Η επιστροφή στην εργασία γίνεται μετά από μία εβδομάδα. Για ένα μήνα απαιτείται προσοχή με δραστηριότητες όπως η γυμναστική. Μετά από αυτό το διάστημα, μπορείτε βαθμιαία να επιστρέψετε στους κανονικούς σας ρυθμούς.

Μην διστάσετε να έρθετε σε επαφή μας για να ζητήσετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις θεραπείες και τις υπηρεσίες που προσφέρουμε. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό για να λύσουμε κάθε απορία σας.

    

Ακολουθήστε μας online!

Ακολουθήστε μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Εγγραφείτε στη λίστα VIP

Σαράκης Πέτρος - Πλαστικός Χειρούργος

Email:
Τηλέφωνο: +30 210 7799210
Fax: +30 210 7799217