Ανισομαστία

Ανισομαστία

Είναι σύνηθες για αρκετές γυναίκες να έχουν στήθη ασύμμετρα ή διαφορετικού μεγέθους μεταξύ τους ή το ένα να βρίσκεται σε διαφορετικό ύψος από το άλλο. Οι περισσότερες των περιπτώσεων είναι εκ γενετής και γίνονται πιο έντονες κυρίως στην εφηβεία και την ενηλικίωση.
Η επέμβαση συνήθως περιλαμβάνει την τοποθέτηση ενθέματος στο μικρότερο στήθος και τη μείωση ή την ανύψωση του μεγαλύτερου στήθους. Η επιστροφή στο σπίτι γίνεται την επόμενη ημέρα. Για μερικές εβδομάδες είναι πιθανό να υπάρξει κάποιο ήπιο οίδημα.

Αποθεραπεία

Οι περισσότερες γυναίκες μπορούν να επανέλθουν στις κανονικές και μη επίπονες δραστηριότητες μετά τις πρώτες 24 ώρες, ενώ στην εργασία μπορούν να επιστρέψουν μετά από 5-7 ημέρες. Ο γιατρός θα ορίσει παυσίπονα που θα ανακουφίσουν οποιονδήποτε πόνο σε περίπτωση που χρειαστεί.

Πριν προγραμματίσετε την επέμβαση, μπορούμε να συζητήσουμε όλες τις λεπτομέρειες τόσο για την επέμβαση όσο και για τη διαδικασία της ανάρρωσης.

Μην διστάσετε να έρθετε σε επαφή μας για να ζητήσετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις θεραπείες και τις υπηρεσίες που προσφέρουμε. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό για να λύσουμε κάθε απορία σας.

    

Ακολουθήστε μας online!

Ακολουθήστε μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Εγγραφείτε στη λίστα VIP

Σαράκης Πέτρος - Πλαστικός Χειρούργος

Email:
Τηλέφωνο: +30 210 7799210
Fax: +30 210 7799217