Λιποδιάλυση

Λιποδιάλυση

Η μεσοθεραπεία λιποδιάλυσης είναι μέθοδος όπου εξαφανίζει το τοπικό “λίπος”. με ασφάλεια τόσο στις γυναίκες όσο και στους άνδρες.

Σύμφωνα με τους ειδικούς η λιποδιάλυση λειτουργεί ως “βασικό στοιχείο” ώστε να διαλύει το τοπικό λίπος, τα οποίο δεν υποχωρεί με την άσκηση και τη σωστή διατροφή.

Η μεσοθεραπεία λιποδιάλυσης είναι ανώδυνη, εφόσον όμως χρειαστεί εφαρμόζουμε πριν την εφαρμογή τοπικό αναισθητικό.

Η θεραπεία μπορεί να έχει εφαρμογή για τη διάλυση του τοπικού λίπος στα παρακάτω σημεία: γλουτούς, προγούλι, βραχίονες, μέση, γοφοί, ψωμάκια, κοιλία, γόνατα, στήθος και στο εσωτερικό των μηρών

.

Πόσες θεραπείες απαιτούνται;

Ο αριθμός των θεραπειών ποικίλει. Εξαρτάται από τον ασθενή, το μέγεθος του τοπικού λίπους κατά κύριο λόγο και κατά δεύτερο τις αντιδράσεις του λιπώδους ιστού. Κατά μέσο όρο, υπολογίζονται 3-5 θεραπείες, με ενδιάμεσα διαλείμματα δυο εβδομάδων, μέχρι να τα αποτελέσματα να είναι εμφανή. Η υγιεινή διατροφή καθώς και η άσκηση είναι απολύτως απαραίτητα ώστε να εξασφαλίσει ο ασθενής το επιπθυμητό αποτέλεσμα.

Υπάρχουν παρενέργειες;

Αμέσως μετά την εφαρμογή, η περιοχή μπορεί να δημιουργήσει υπεραιμία και να παρουσιάσει ένα ελαφρύ τοπικό οίδημα ή πομφούς. Όλα αυτά θεωρούνται αναμενόμενες παρενέργειες και υποχωρούν πλήρως μετά από λίγες ημέρες μετά τη θεραπεία.

Τι πρέπει να προσέξω μετά τη θεραπεία;

Μετά τη εφαρμογή της θεραπείας και για τις επόμενες 12 ώρες δεν πρέπει στην περιοχή να εφαρμοστούν καλλυντικά. Επίσης θα πρέπει να αποφεύγονται όλες οι άμεσες πηγές θερμότητας και ακτινοβολίας (ηλιοθεραπεία , UV-ακτινοβολία, σάουνα κτλ). Επιπλέον, δεν επιτρέπεται η έντονη φυσική άσκηση. Όμως είναι πολύ σημαντικό να συνεχιστεί η υγιεινή διατροφή, διαφορετικά ο οργανισμός θα αποθηκεύσει το λίπος σε άλλο σημείο.

Σε ποιους εφαρμόζεται η θεραπεία;

Η θεραπεία μπορεί να εφαρμοστεί σε όλους τους ενδιαφερόμενους. Πριν από την εφαρμογή της θεραπείας ο θεράπων ιατρός ενημερώνεται για το ιατρικό ιστορικό του ασθενή και αξιολογεί εάν μια θεραπεία λιποδιάλυσης ενδείκνυται για την περίπτωσή του.

Μην διστάσετε να έρθετε σε επαφή μας για να ζητήσετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις θεραπείες και τις υπηρεσίες που προσφέρουμε. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό για να λύσουμε κάθε απορία σας.

    

Ακολουθήστε μας online!

Ακολουθήστε μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Εγγραφείτε στη λίστα VIP

Σαράκης Πέτρος - Πλαστικός Χειρούργος

Email:
Τηλέφωνο: +30 210 7799210
Fax: +30 210 7799217