Ο γιατρός

Πέτρος Σαράκης

Ο Πέτρος Σαράκης πέτυχε την εισαγωγή του στην Ιατρική Σχολή Αθηνών μεταξύ των πρώτων και αποφοίτησε μεταξύ των πρώτων. Η αριστεία είναι φιλοσοφία ζωής για αυτόν, που τον συνοδεύει από τα μαθητικά του χρόνια ακόμη.

Κάθε επέμβαση που αναλαμβάνει να κάνει, γίνεται με βάση τα υψηλότερα πρότυπα της Πλαστικής Χειρουργικής διεθνώς. Εκπαιδεύθηκε στην Γενική Χειρουργική και στη συνέχεια εξειδικεύθηκε στην Πλαστική Χειρουργική, στο Γ.Ν.Π “Αγ. Ανδρέας”. Κατά την διάρκεια της ειδικότητας διετέλεσε Chief Resident και μέλος του Επιστημονικού Συμβουλίου του Νοσοκομείου. Συνέχισε την μετεκπαίδευσή του σε πρωτοποριακές τεχνικές της ειδικότητας στο εξωτερικό, σε κορυφαίες ιδιωτικές Κλινικές, όπου εξελίσσεται σήμερα η αισθητική και επανορθωτική χειρουργική. Ο γιατρός σε όλη του την ζωή διδάσκει και διδάσκεται, για αυτό ο Πέτρος Σαράκης συνεργάζεται με ιδιωτικά θεραπευτήρια στην Ελβετία, την Γερμανία και αλλού για να φέρνει στην Ελλάδα επιστημονικές τεχνικές αιχμής.

Ο επαγγελματισμός και η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας που πρέπει να απολαμβάνει ο ασθενής και ο πελάτης, οδήγησαν τον Πέτρο Σαράκη στην απόφαση να σπουδάσει Οικονομικά μετά την Ιατρική, στον ελεύθερο χρόνο που είχε ως ειδικευόμενος. Κατέχει μεταπτυχιακό δίπλωμα master στην Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA), από το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πατρών. Στην Κλινική του εφαρμόζονται όλες οι αρχές της Διοικητικής Επιστήμης, που καθιστούν τις υπηρεσίες μας προσιτές οικονομικά, με απλοποιημένες διαδικασίες, ανθρωποκεντρικές, χωρίς ταλαιπωρία και προπαντός με ασφάλεια και αποτέλεσμα.

Ο Πέτρος Σαράκης έχει συμμετάσχει σε ιατρικά συνέδρια, έχει επιστημονικές ανακοινώσεις σε πρωτοποριακές μεθόδους, έχει πάρει μέρος σε ελεύθερες αυτομεταμοσχεύσεις ιστών (free flap) – μια από τις πιο απαιτητικές τεχνικές επανορθωτικής χειρουργικής και καλείται συχνά ως ομιλητής για θέματα Πλαστικής Χειρουργικής. Επίσης, θεωρείται γνώστης των τελευταίων τεχνικών της ειδικότητάς του, σοβαρός και ειλικρινής ειδικός, για αυτό συχνά η γνώμη του φιλοξενείται σε δελτία ειδήσεων και εκπομπές έγκυρων τηλεοπτικών σταθμών.

Είναι μέλος της διεθνούς Λέσχης ατόμων με υψηλή νοημοσύνη Mensa.

Η φιλοσοφία του συνοψίζεται στα εξής:
“Δεν προσφέρουμε καμμιά θεραπεία, που δεν έχει σίγουρο αποτέλεσμα. Το αποτέλεσμα που προσφέρουμε πρέπει να είναι το καλύτερο από αυτά που μπορούν να γίνουν. Το αποτέλεσμα πρέπει να είναι καλύτερο ακόμη κι από αυτό που περιμένει ο ασθενής.”

Ακολουθήστε μας online!

Ακολουθήστε μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Εγγραφείτε στη λίστα VIP

Σαράκης Πέτρος - Πλαστικός Χειρούργος

Email:
Τηλέφωνο: +30 210 7799210
Fax: +30 210 7799217