Τα 3 «Π» της Πλαστικής Χειρουργικής

Πλαστική Χειρουργική Πλαστική Χειρουργική

Κάποτε τα ινστιτούτα αισθητικής περιορίζονταν σε υπηρεσίες. Σήμερα τα σαλόνια ομορφιάς προσφέρουν όλα τα είδη περιποιήσεων ομορφιάς όπως ενέσιμα και επεμβατικές διαδικασίες. Οι τιμές μπορεί να είναι πολύ χαμηλές, αλλά τα αποτελέσματα μπορεί να είναι καταστροφικά.

Γιατί είναι υψίστης σημασίας να ζητήσετε περισσότερες πληροφορίες;

Το περασμένο έτος ήρθαν στην επιφάνεια δραματικές περιπτώσεις σχετικά με τη χρήση ενέσιμων καλλυντικών που διεξήχθησαν σε πολλές γυναίκες.

Όταν ρωτούν τον πλαστικό χειρουργό Πέτρο Σαράκη ερωτήσεις σχετικά με περιπτώσεις όπως αυτές, συμβουλεύει τους ασθενείς για τους 3 Πυλώνες των πλαστικών επεμβάσεων:

  1. Ποιο προϊόν θα χρησιμοποιηθεί;
  2. Ποιος πλαστικός χειρουργός θα διεξάγει τη θεραπεία ή την επέμβαση;
  3. Που θα πραγματοποιηθεί η εκάστοτε διαδικασία;

1. Το Προϊόν: Βεβαιωθείτε ότι το προϊόν είναι εγκεκριμένο και προορίζεται για τη συγκεκριμένη περιοχή που υπόκειται σε θεραπεία ή επέμβαση. Ο Πέτρος Σαράκης χρησιμοποιεί πάντα τα καλύτερα προϊόντα ώστε να είστε απόλυτα ασφαλείς και το αποτέλεσμα να είναι εγγυημένα άριστο.

2. Ο Πλαστικός Χειρουργός: Βάσει ποιών κριτηρίων θα επιλέξετε τον πλαστικό χειρουργό; Πρέπει να θυμάστε εκ των προτέρων ότι πρώτο και κυριότερο κριτήριο δεν πρέπει να είναι το χαμηλό κόστος. Μην ξεχνάτε ότι πρόκειται για την υγεία και την ασφάλειά σας. Ο Πέτρος Σαράκης έχει ένα μακρύ ιστορικό επεμβάσεων και συνεχούς εκπαίδευσης. Συνεργάζεται με ιδιωτικά θεραπευτήρια στην Ελβετία, την Γερμανία και αλλού για να φέρνει στην Ελλάδα επιστημονικές τεχνικές αιχμής.

3. Πού θα πραγματοποιηθεί η θεραπεία; Για την ασφάλειά σας, σας συμβουλεύουμε να μην υποβάλλεστε σε ενέσιμες θεραπείες σε μη πιστοποιημένες κλινικές. Οι θεραπείες αυτές είναι αποκλειστικά ιατρικές διαδικασίες και πρέπει να εκτελούνται μόνο σε ιατρεία και κλινικές. Η Κλινικές του Πέτρου Σαράκη πληρούν όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας και καλής λειτουργίας.Περιλαμβάνουν χώρους υποδοχής και αναμονής, διπλές εισόδους, υπόγεια πάρκινγκ και κάθε άλλη ευκολία για γρήγορη πρόσβαση, διακριτικότητα και ευχάριστη παραμονή. Η μελέτη του χώρου έγινε με σκοπό να εξασφαλίζει αφενός καλή λειτουργικότητα, αφετέρου να δίνει στον επισκέπτη την αίσθηση ότι είναι μοναδικός χρήστης την δεδομένη στιγμή. Το χειρουργείο που βρίσκεται μέσα στην Κλινική είναι εξοπλισμένο με τον τελειότερο εξοπλισμό, ώστε να παρέχεται η μέγιστη ασφάλεια κατά την διάρκεια των επεμβάσεων.

Κλείστε ραντεβού για να δείτε από κοντά τον χώρο της κλινικής και να συζητήσετε με τον ιατρό για τις θεραπείες που σας ενδιαφέρουν.

Ακολουθήστε μας online!

Ακολουθήστε μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Εγγραφείτε στη λίστα VIP

Σαράκης Πέτρος - Πλαστικός Χειρούργος

Email:
Τηλέφωνο: +30 210 7799210
Fax: +30 210 7799217