Αυξητική Στήθους

Αυξητική Στήθους

Το γυναικείο στήθος αποτελεί αναπόσπαστο σύμβολο της θηλυκότητας και της γονιμότητας εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ένα πλούσιο, σφριγηλό μπούστο προσδίδει στη σημερινή γυναίκα μια αίσθηση σιγουριάς και αυτοπεποίθησης, που αντανακλά όχι μόνο στην καλή εμφάνιση αλλά και στην ψυχολογία της.

Αν επιθυμείτε μεγαλύτερο στήθος, αν η εγκυμοσύνη ή η αλλαγή βάρους προκάλεσε απώλεια όγκου, διαφοροποίηση στη μορφή ή στη συμμετρία του στήθους, αυτή η επέμβαση προσφέρει το πιο θηλυκό αποτέλεσμα, αίσθηση ανατομικής ισορροπίας και φυσική αίσθηση.

Επιλογή ενθεμάτων

Ο γιατρός θα σας ενημερώσει για τις επιλογές που υπάρχουν όσο αφορά στην ανατομία, την ελαστικότητα του δέρματος και την επιθυμητή αύξηση του μεγέθους του στήθους, ανάλογα με τον τύπο του σώματος και τον τρόπο ζωής σας.

Ποια είναι η διαδικασία;

Η επέμβαση διαρκεί περίπου 2 ώρες.

Η επιλογή της θέσης των ενθεμάτων και των τομών βασίζεται στη μορφή του υφιστάμενου στήθους, στο μέγεθος, στη γενική ανατομία του σώματος, καθώς και στον τρόπο ζωής και τις δραστηριότητες κάθε ασθενή.

Όπως κάθε γυναίκα είναι μοναδική, έτσι και αυτή η επέμβαση προσαρμόζεται εξατομικευμένα και μεμονωμένα, ώστε να εκπληρώσει τον επιθυμητό στόχο.

Αποθεραπεία

Οι περισσότερες γυναίκες μπορούν να επανέλθουν στις κανονικές και μη επίπονες δραστηριότητες μετά τις πρώτες 24 ώρες.
Για μερικές εβδομάδες είναι πιθανό να υπάρξει κάποιο ήπιο οίδημα. Ο γιατρός θα ορίσει παυσίπονα που θα ανακουφίσουν οποιονδήποτε πόνο σε περίπτωση που χρειαστεί.

Πριν προγραμματίσετε την επέμβαση, μπορούμε να συζητήσουμε όλες τις λεπτομέρειες τόσο για την επέμβαση όσο και για τη διαδικασία της ανάρρωσης.

Εγγύηση ενθεμάτων εφ’ όρου ζωής

Τα ενθέματα που χρησιμοποιούμε είναι τα ευρωπαϊκά Eurosilicone και τα αμερικανικά Natrelle, που θεωρούνται τα πιο αξιόπιστα και ασφαλή αφού έχουν περάσει όλες τις δοκιμασίες ασφαλείας και αντοχής, που προβλέπει η αμερικανική και ευρωπαϊκή νομοθεσία. Χρησιμοποιούνται σε εκατοντάδες χιλιάδες επεμβάσεις κάθε χρόνο από τους καλύτερους πλαστικούς χειρουργούς παγκοσμίως. Διαβάστε την εγγύηση εφ’ όρου ζωής που παρέχουν

Εγγύηση Eurosilicone Εγγύηση Natrelle

Μην διστάσετε να έρθετε σε επαφή μας για να ζητήσετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις θεραπείες και τις υπηρεσίες που προσφέρουμε. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό για να λύσουμε κάθε απορία σας.

    

Ακολουθήστε μας online!

Ακολουθήστε μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Εγγραφείτε στη λίστα VIP

Σαράκης Πέτρος - Πλαστικός Χειρούργος

Email:
Τηλέφωνο: +30 210 7799210
Fax: +30 210 7799217