Αυξητική χειλιών

Αυξητική χειλιών

Η αυξητική χειλιών πραγματοποιείται με έγχυση υαλουρικού οξέος ή τοποθέτηση μόνιμου ενθέματος. Είναι μία διαδικασία που ανανεώνει τη συνολική εικόνα του προσώπου σας. Με την αυξητική, τα χείλη φαίνονται πιο φρέσκα, πιο “γεμάτα” και πιο νεανικά!

Τεχνικές

Το υαλουρονικό οξύ εμφυτεύεται στα χείλη με ένεση. Μία ένεση είναι συνήθως αρκετή για να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα. Οι θεραπείες μπορεί να χρειαστεί να επαναληφθούν περιοδικά μέσα στο χρόνο. Το μόνιμο ένθεμα δεν εμφυτεύεται με ένεση. Εισάγεται μέσω μικροσκοπικών τομών μέσα στις γωνίες του στόματος και ενσωματώνεται με τους φυσικούς ιστούς. Υπάρχουν πολλές επιλογές για να βελτιώσει την εμφάνιση των χειλιών σας. Ποιοι είναι οι κατάλληλοι υποψήφιοι για την αύξηση των χειλιών;

Όπως και κάθε άλλη αισθητική επέμβαση, η αύξηση χειλιών απαιτεί επευθυνότητα. Μόνο εσείς μπορείτε να καθορίσετε αν είστε έτοιμοι. Αφού έχετε μιλήσει με τον πλαστικό χειρουργό, θα αποφασίσετε από κοινού ποια επιλογή ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας. Επιπλέον, όπως συμβαίνει και σε κάθε ιατρική διαδικασία, θα πρέπει να ενημερώσετε τον ιατρό για οποιεσδήποτε αλλεργίες ή τυχόν φάρμακα που παίρνετε, και θα πρέπει να συζητηθεί το ιατρικό ιστορικό σας.

Ανάρρωση

Η χρόνος της ανάρρωσης θα εξαρτηθεί από τη διαδικασία στην οποία θα υποβληθείτε. Οι περισσότεροι ασθενείς που πραγματοποίησαν ενέσιμη θεραπεία, ανάρρωσαν πλήρως μετά από μία ημέρα. Στην περίπτωση των μόνιμων ενθεμάτων μετά από 1 εβδομάδα θα έχετε αναρρώσει πλήρως.

Μην διστάσετε να έρθετε σε επαφή μας για να ζητήσετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις θεραπείες και τις υπηρεσίες που προσφέρουμε. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό για να λύσουμε κάθε απορία σας.

    

Ακολουθήστε μας online!

Ακολουθήστε μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Εγγραφείτε στη λίστα VIP

Σαράκης Πέτρος - Πλαστικός Χειρούργος

Email:
Τηλέφωνο: +30 210 7799210
Fax: +30 210 7799217