Βλεφαροπλαστική

Βλεφαροπλαστική

Η βλεφαροπλαστική είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για να διορθωθεί η πτώση που παρουσιάζουν τα άνω βλέφαρα και να απαλλαγείτε οριστικά από τις πρησμένες σακούλες κάτω από τα μάτια. Μετά τη βλεφαροπλαστική οι ασθενείς δείχνουν ανανεωμένοι, ξεκούραστοι και χρόνια νεότεροι.

Η βλεφαροπλαστική συχνά γίνεται σε συνδυασμό με λίφτινγκ, ή άλλες διαδικασίες αναζωογόνησης του προσώπου, ανάλογα με τις ατομικές ανάγκες του ασθενούς. Εκτός από κληρονομικούς παράγοντες, η ηλικία είναι η πιο κοινή αιτία της πτώσης των άνω βλεφάρων και του πρηξίματος κάτω από τα μάτια. Το λίπος που βρίσκεται στα βλέφαρα προστατεύει το βολβό του ματιού και η λεπτή μεμβράνη κρατά αυτό το λίπος στη θέση του. Με την ηλικία, η μεμβράνη αυτή αποδυναμώνει και το δέρμα χάνει την ελαστικότητά του με αποτέλεσμα το περιττό λίπος και το δέρμα να «κρεμούν» πάνω και κάτω από τα βλέφαρα.

Η βλεφαροπλαστική βελτιώνει την όψη των βλεφάρων, ελαχιστοποιεί τις ρυτίδες, τα οιδήματα ή τις αποκαλούμενες «σακούλες» στα κάτω βλέφαρα.

Πώς γίνεται η βλεφαροπλαστική;

Κατά την επέμβαση αφαιρείται λίπος, καθώς και η περίσσεια δέρματος και μυός στα πάνω και κάτω βλέφαρα. Ο έμπειρος και καταξιωμένος χειρουργός Πέτρος Σαράκης, διαβεβαιώνει πως, με την πλαστική των βλεφάρων, τα χαρακτηριστικά δεν αλλοιώνονται.
Η τομή γίνεται στην πτυχή των άνω βλεφάρων και στο σημείο ακριβώς κάτω από τις βλεφαρίδες των κάτω βλεφάρων και η επέμβαση διαρκεί περίπου 2ώρες. Τα ράμματα αφαιρούνται σε 5 ημέρες, ανάλογα με τον τύπο του δέρματος.
Κατά την επούλωση επιτρέπεται το διάβασμα και η οδήγηση, ενώ μπορείτε να επιστρέψετε στην εργασία σας σε 2-3 ημέρες. Χρήση make-up μπορεί να γίνει από την 4η κιόλας ημέρα.

Ποιά ηλικία είναι κατάλληλη για βλεφαροπλαστική;

Η καταλληλότερη ηλικία για τη βλεφαροπλαστική είναι γύρω στην ηλικία των 35 ετών, αλλά πραγματοποιείται και σε μικρότερες ηλικίες, εάν υπάρχει θέμα φυσικής ανατομίας ή κληρονομικότητας και περιττού λίπους των βλεφάρων.

Τί πρέπει να γνωρίζετε για τη βλεφαροπλαστικη.

Είναι καλό να γνωρίζετε πως η βλεφαροπλαστική αφορά αποκλειστικά την περιοχή των βλεφάρων. Δεν ανυψώνονται τα φρύδια και δεν εξαφανίζεται το «πόδι της χήνας», δηλαδή οι ρυτίδες στο πλάι των ματιών. Για την ανύψωση των φρυδιών εφαρμόζεται η μέθοδος του «brow lift», ενώ για την απάλειψη των ρυτίδων στο «πόδι της χήνας», ο χειρουργός Πέτρος Σαράκης θα σας προτείνει την αντίστοιχη αντιμετώπιση και θεραπεία.

Για να κλείσετε ραντεβού, καλέστε τώρα στο: 210.77.99.210.

Μην διστάσετε να έρθετε σε επαφή μας για να ζητήσετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις θεραπείες και τις υπηρεσίες που προσφέρουμε. Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό για να λύσουμε κάθε απορία σας.

    

Ακολουθήστε μας online!

Ακολουθήστε μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Εγγραφείτε στη λίστα VIP

Σαράκης Πέτρος - Πλαστικός Χειρούργος

Email:
Τηλέφωνο: +30 210 7799210
Fax: +30 210 7799217