Λιποαναρρόφηση με Vaser

Λιποαναρρόφηση με Vaser Λιποαναρρόφηση με Vaser

Όπως γνωρίζουμε πολύ καλά το ανθρώπινο σώμα έχει την προδιάθεση να συγκεντρώνει λίπος σε συγκεκριμένες περιοχές, το οποίο παρά την επίμονη άσκηση και δίαιτα επιμένει. Το Vaser Lipo έχει θαυμάσια αποτελέσματα σχεδόν σε όλα τα σημεία του σώματος που συσσωρεύουν λίπος. Στην κοιλιά, στους γλουτούς, στα πόδια, στο τοπικό πάχος (ψωμάκια), στους γοφούς, στο πηγούνι, στο λαιμό, στα χέρια, στο αντρικό στήθος και σε πολλά άλλα σημεία με περιττό λίπος.

Το Vaser είναι μηχάνημα υπερήχων τέταρτης γενιάς, που δίνει τα καλύτερα αποτελέσματα, χωρίς τις παρενέργειες του Laser. Με την χρήση των υπερήχων, το λίπος διαλύεται επιλεκτικά, με σκοπό την ευκολότερη και ασφαλέστερη αναρρόφησή του. Με το Vaser μειώνεται δραστικά η εμφάνιση εκχυμώσεων μετεγχειρητικά, επιτυγχάνεται καλύτερη σύσφιγξη του δέρματος και αποφεύγουμε την εμφάνιση ανεπιθύμητων βαθουλωμάτων. Το λίπος υγροποιείται και αφαιρείται συμμετρικά ακόμη και σε περιπτώσεις που η κλασσική λιποαναρρόφηση δεν θα μας έδινε αποτέλεσμα.

Τα λιποκύτταρα δεν καταστρέφονται, οπότε μπορούμε να μεταφέρουμε το λίπος σε άλλες περιοχές που θέλουμε να τονίσουμε, όπως στους γλουτούς. Τα κλινικά αποτελέσματα είναι εξαιρετικής ποιότητας και τόσο η γρήγορη όσο και η ομαλή αποκατάσταση των ασθενών, την καθιστούν ως την πλέον δημοφιλή τεχνολογία τόσο από τους ιατρούς όσο και από τους ασθενείς στις ΗΠΑ. Στην Ελλάδα η Κλινική μας είναι από τις λίγες που χρησιμοποιούν το Vaser. Αυτή την στιγμή, η συγκεκριμένη τεχνική είναι η πιο σύγχρονη και αποτελεσματική στον κόσμο.

Ακολουθήστε μας online!

Ακολουθήστε μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Εγγραφείτε στη λίστα VIP

Σαράκης Πέτρος - Πλαστικός Χειρούργος

Email:
Τηλέφωνο: +30 210 7799210
Fax: +30 210 7799217